torstai 26. helmikuuta 2009

Suuri ja ihmeellinen Saigon

Isi kertoi että täällä kaupungissa on yhtä paljon ihmisiä kuin Suomessa ja yli kolme miljoonaa mopoa. Kadun ylittäminen on aika vaarallista. Välillä meteli särkee ihan korvia. Saigon on iso kaupunki ja täällä on paljon korkeita taloja. Täällä on myös isoja hampurilaisia. Kävimme eilen syömässä ja yksi hampurilainen riitti koko perheelle.


Täällä tapahtuu myös kummallisia asioita. Eilen olimme kaupungilla kävelemässä ja yksi mies tuli kysymään meitä tv-ohjelmaan. He kuvasivat kadulla englannin kielen opetusohjelmaa ja me oltiin siinä mukana. Isi puhui englantia ja me muut vaan olimme. Aika hassua.


Äsken kävin hotellin katolla olevassa uima-altaassa yöuinnilla ja nyt olen käymässä nukkumaan. On viimeinen yö Vietnamissa. Huomenna mennään vielä yhteen huvipuistoon ja illalla lennetään Hong Kongiin. Siellä ollaan vain yksi yö ja sitten mennään kotiin. Aika kivaa.

1 kommentti:

  1. Hei Luukas!
    Upeita kuulumisia ja kuvia matkastanne! Olet kokenut hurjasti kiinnostavia asioita ja kuvailette niitä elävästi. Aivan kuin olisimme kaikki olleet mukananne! Odotamme kovasti näkevämme pullon punertavaa hiekkaa... Pian nähdään, hauskaa!!!

    VastaaPoista