lauantai 21. helmikuuta 2009

Dalatissa

Olemme olleet kaksi viime päivää vuoristossa, Dalatin kaupungissa. Matka sinne oli pitkä, välillä meni korvat lukkoon, kun ajoimme niin korkealla. Isi kertoi, että vielä vähän aikaa sitten saattoi vuoristossa joutua vuoristoheimojen hyökkäyksen kohteeksi. Nyt niitä ei onneksi näkynyt. Auton ikkunasta näkyi kyllä paljon vuoria, metsikköä, riisipeltoja, vesipuhveleita ja vuoristolaisten hökkeleitä.
Dalatissa meillä oli hieno hotelli, siellä oli kylpyamme. Kävimme yhdessä teemapuistossa ja polkuveneajelulla. Yhdessä paikassa esiteltiin vietnamilaista kulttuuria ja siellä sai kirjoittaa jotain seinään. Minä kirjoitin Luukas ja piirsin hymynaaman. Illalla kävelimme kaupungilla eikä kukaan pysäytellyt minua tai Leoa, oli kiva olla välillä rauhassa. Dalat oli tosi hauska paikka, vaikka mopoja oli taas tosi paljon.Seuraavana päivänä kävimme hienossa temppelissä, siellä oli hienonnäköistä ja yksi vietnamilainen munkki antoi minulle pähkinöitä. Kävimme myös vesiputouksella. Nyt olemme taas Mui Nessa, tänään on ollut tosi kuuma ja olen vain uinut koko päivän.

2 kommenttia:

 1. Moi Luukas!

  Hauskaa lukea matkakuulumisiasi ja nähdä kuvia! Pidä lippis päässä koko ajan ja pussailevat naiset loitolla Leosta.

  Terveisiä pakkasesta ja tuo mullekin tuliaisiksi yksi simpukka.

  Puss,

  Marfa

  VastaaPoista
 2. moi Luukas!
  Ollaan täällä Levi-tunturin juurella. Ollaan oltu jo 2 yötä reissussa, yksi yö Oulussa ja yksi Levillä. Tänne oli tosi pitkä matka, kerettiin katsoa koko Indiana Jones-elokuvien sarja.Onpa sulla ollut paljon näkemistä ja kokemista. Niistä varmaan riittää kerrottavaa pitkälle kevääseen. Me vaan täällä lasketellaan ja te uitte, niin erilailla voi hiihtolomaa viettää. Paavon naamalle pölläytettiin lumet, kun se ootti meitä muita. Täällä on paljon laskettelijoita. Ollaan nähty porojakin.
  Terveisin Niilo ja Paavo (+Taija ja Tomi)

  VastaaPoista